Dinsdag 19 juni werd evenals vorig jaar bij de fam W Provoost voor de groepen 7 & 8van de basisschool het Domburgs kampioenschap ringrijden/ringlopen gehouden.

22 deelnemers(sters) streden om het dagkampioenschap in 12 beurten fietsen en 15 beurten lopen. Dat het lopen moeilijker is (was) bleek uit de score op de borden. Bij het lopen lag het gemiddelde op 3 ringen bij het lopen was dit 8 ringen.

De laatste 10 beurten van het lopen telden mee voor 3 bekers. De 1e beker werd gewonnen door Danielle Soeters met 8 ringen voor Beaudine Despinois  die met 7 ringen de 2e beker pakte. Om de 3e beker moest worden gekampt tussen Anouk Akkerdaas en Mike Louws die na een spannende strijd werd gewonnen door Anouk.

Ook was er dit jaar weer een pollepel ,twee deelnemers slaagden erin om de laatste 2 ringen van het lopen te steken. In een kamp lukte het Danielle om Beaudine te verslaan en mocht zij de fraai door Angelle Provoost beschilderde pollepel in ontvangst nemen.

Tot slot melden zich voor de strijd om het dagkampioenschap met ieder 17 ringen  Danielle, Beaudine en Sifra aan de start. Na een felle strijd onder aanmoediging van de overige deelnemers was het Sifra die er dit jaar met de kampioensbeker van door ging.

We kunnen als deelnemers en medewerkers terug zien op een zeer geslaagde middag met gelukkig mooi weer en die mede door de gastvrije ontvangst bij Wim en Angelle Provoost  een groot succes was.

Voor de foto’s klik hier