Evenals de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een kennismaking tussen groep 7 & 8 van de basisschool en de Domburgse Ringrijders Vereniging geweest.

Werd er in voorgaande jaren bij de fam. Willemse een middag georganiseerd waar groep 7&8 het ringlopen en ringrijden per fiets konden uitproberen, dit jaar was er gekozen voor een andere opzet. Op het terrein van Wim en Angèle Provoost werd een heus kampioenschap gehouden. De 29 deelnemers moesten 15 beurten lopen in een heuse baan en 12 beurten fietsen in een andere baan. Tijdens de pauze was er wat te drinken en konden de door C1000 geschonken chips worden genuttigd. De laatste 10 beurten bij het lopen telden mee voor 3 bekers en de laatste 2 beurten voor de pollepel.

Na een spannende kamp tussen 3 deelnemers die allen 6 van de 10 ringen staken was het Anne van Kessel die met de 1e beker aan de haal ging. De tweede werd  gewonnen door Myrthe Schippers en de derde door Jet Murk.  Renee van den Berg kwam in het bezit van de fraai door Lies Saman beschilderde en door Wim Provoost beschikbaar gestelde pollepel door in de kamp 5 concurrenten de baas te blijven. Het dag klassement en de daarbij behorende beker werd met 19 van de 27 ringen gewonnen door Myrthe Schippers.  Na afloop van de wedstrijd werden de winnaars gejonast en was er voor alle deelnemers een herinnering medaille. Hierna was er voor alle deelnemers en medewerkers iets te drinken en zelfs de kaas en worst  ontbraken niet .

We kunnen terug zien op een voor deelnemers en medewerkers zeer geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Enkele foto’s van deze wedstrijd zijn hier te vinden