Domburgers zijn altijd al goed vertegenwoordigd geweest tijdens de demonstratie ringrijden in Paardoes. Ook dit jaar weer twee rijders in de baan.

Wim Provoost en Coen Minderhoud reden onder mooie omstandigheden in Vlissingen één van de vaste ZRV Demonstraties. Voor beide rijders geen onbekend terrein. Wim reed hier ook in 2011 en Coen wist deze wedstrijd al meerdere malen te winnen.

Ook in 2012 wist Coen deze demonstratie op zijn te naam te zetten. Met 30 van de 30 ringen won hij voor zijn eerste achtervolger Michiel Joziasse (afdeling Oostkapelle) met 29 ringen. Dat dit de twee sterkste rijders waren was wel duidelijk.  Eerder op dag werden er twee tussenkampen verreden zowel Coen als Michiel wist er één te winnen.  Waar Coen dagkampioen werd pakte Michiel in de afsluitende kamp nog de pollepel zodat deze twee rijders met alle (hoofd)prijzen naar huis mochten.

Wim reed dus wederom mee in Paardoes en wellicht zien we hem daar nog vaker terug. Want sleet zit er nog niet op bij Wim. In zijn tweede wedstrijd dit jaar stak hij 15 van de 30 ringen wat hem een 11e plaats opleverde.

Voor de uitslag klik op lees meer