De Domburgse ringrijders heb ook de tweede wedstrijd van het jaar verreden op de Markt. De demonstratie in klederdracht wordt altijd in de middag en avond verreden. Mooi weer en zoals altijd ontzettend veel publiek maken dit altijd een succes. Evenals afgelopen jaren kwamen er ook weer een aantal gastrijders van de afdeling Aagtekerke in baan.

Na 26 beurten werden alle prijzen keurig netjes verdeeld. De enige die foutloos bleef was Martijn Minderhoud, met 26 ringen werd hij de dagkampioen. De eerste beker ging naar Emiel Provoost die over de hele dag slechts één ring liet hangen maar wel de laatste tien beurten wist mee te nemen en ook zijn medestrijders voorbleef in de kamp.

De pollepel werd gewonnen door Bram de Visser die ook weer eens zijn prijs meepakte na een mooie kamp.

Tussendoor werd er weer gestreden in het inmiddels bekende ‘kies uw punten’ spel. De slimste rijder die de meeste punten wist te verzamelen was Melanie van der Meule. Tenslotte stellen we altijd een prijs ter beschikking voor de mooiste combinatie ruiter-paard. Dit jaar werd deze prijs gewonnen door Tristan de Visser.

 

 

 

nr. deelnemer aantal ringen
26 beurten
overig
 1. Martijn Minderhoud 26 dagklassement
 2. Bram de Visser 25 pollepel
 3. Emiel Provoost 25 1e beker
 4. Tristan de Visser 22 mooiste combinatie ruiter-paard
 5. Niels Joziasse 22  
 6. Peter Maranus 21  
 7. Simon de Visser 21  
 8. Denise Klap 20  
 9. Freddy Blaas 19  
10. Melanie vd Meule 17 winnaar puntenkoers
11. Ko Jan Provoost 17  
12. Lotte Provoost 16  
13. Wim Provoost 15  
14. Leon Hillebrand 14  
15. Jolanda vd Woestijne 11  
16. Marinka Dekker  9  
17. Helm Brouwer  7