6 augustus 2016 Domburg

Zaterdag werd de jaarlijkse klassementswedstrijd verreden in de hoofdstraat van Domburg. Onder prima weersomstandigheden en onder grote publieke belangstelling werd er door 14 deelnemers gereden. Tristan de Visser wist als enige rijder alle 30 ringen te steken en won hiermee het dagklassement.

De strijd om de twee ochtendbekers ging uiteindelijk tussen de gebroeders Willemse. Roel toonde zich het sterkst door de 10 mm te steken. Hij won hiermee de eerste ochtendbeker, Sander nam de tweede ochtendbeker mee naar huis. Roel liet zich ’s middags nog een keer van de sterkste kant zien en stak opnieuw de 10 mm. Hiermee wist hijĀ  Bram de Visser voor te blijven, waardoor de pollepel door Roel gewonnen werd.

Voor de eerste middagbeker moest de ring verkleind worden tot 10 mm. Dit bleek echter te klein voor Tristan de Visser en Coen Minderhoud. Coen wiste 14 mm te steken en won hiermee de eerste beker. Ook de versieringsprijs bij de trekpaarden was voor Coen. Tristan won bij de warmbloed paarden.

 

Deelnemer Aantal ringen Beker
Kojan Provoost 12
Michiel Provoost 15
Adriaan Provoost 18
Melanie van der Meule 19
Tristan de Visser 30 2e beker+ jeugdbeker+versiering overige+ dagklassement
Niels Joziasse 28
Roel Willemse 29 1e Ochtendbeker+ 7e beker+pollepel
Sander Willemse 29 2e Ochtendbeker+4e beker
Coen Minderhoud 29 1e beker+ versiering trekpaaren
Denise Klap 29 5e beker
Rowy Provoost 17
Joyce de Visser 24 3e beker
Bram de Visser 27 8e beker
Simon de Visser 19 6e beker