1 juli 2017- Domburg

Onder winderige omstandigheden en grote publieke belangstelling werd de traditionele Domburgse kermis verreden. Negentien rijders stonden aan de start van deze wedstrijd.

Drie rijders streden in de kamp om de drie ochtendbekers. Martijn Minderhoud werd winnaar van de derde ochtendbeker. Na een misser van Tristan de Visser op de 14 mm werd Emiel Provoost de winnaar van de eerste ochtendbeker.
Ook tijdens de puntenkoers was het Emiel die als enige de 14 mm wist te steken, waarmee hij ook winnaar werd van de puntenkoers.

Martijn Minderhoud, Niels Joziasse, Tristan de Visser en Emiel Provoost streden in de kamp om de middagbekers. Na een spannende kamp was het wederom Emiel die de 14mm stak en hiermee werd hij de winnaar van de eerste middagbeker. Het was Tristan de Visser die de tweede middagbeker won.

De strijd om het dagklassement ging tussen Martijn Minderhoud en Emiel Provoost. Beide rijders staken 30 van de 30 ringen. Na een kamp was het wederom Emiel die de winnaar werd. Emiel toonde zich ook weer het sterktst in de kamp om de pollepel. Hij wist 8 rijders achter zich te laten en ook deze prijs nam hij mee naar huis.

Deelnemer Aantal ringen Beker
Emiel Provoost  30 1e ochtendbeker,1e middagbeker, dagklassement, pollepel.
Martijn Minderhoud 30 3e beker, 3e ochtendbeker
Tristan de Visser 29 2e ochtendbeker,2e middagbeker, versiering overige
Joyce de Visser 25 8e middagbeker
Niels Joziasse 24 4e middagbeker
Marcel Provoost 23 7e middagbeker
Frank Passenier 22 6e middagbeker
Lotte Provoost 22 5e middagbeker
Bram de Visser 19
Simon de Visser 19
Frank Provoost 16
Michiel Provoost 16
Melanie van de Meule 15 Versiering trekpaarden
Adriaan Provoost 14
Rowy Provoost 14
Michiel Bernard 13
Claudia de Kraker 12
Ko jan Provoost 10
Floor van Bruinesse 9  aanmoedigingsprijs