Eregalerij test

Folklore, traditie en sportiviteit. Dit alles gaat hand in hand bij het ringrijden. De Domburgse Ringrijders Vereniging heeft altijd goede rijders gekend in haar historie. Ondanks het kleine dorpje en het steeds verder verdwijnen van de boerentraditie door het groeiende toerisme bleef het ringrijden onder de inwoners populair. De familietraditie is groot en van generatie op generatie zie je dezelfde achternamen voorbij komen. Fanatisme was altijd terug te vinden langs en in de baan en zorgt ervoor dat er op hoog niveau gepresteerd werd en nog steeds wordt.

In de eregalerij gaan we de prestaties van drietallen en individuele rijders opnemen. We verdelen dit in de Klassewedstrijden, Grote wedstrijden en Dorpswedstrijden. Leuke lijstjes om doorheen te speuren en meer te leren over de prestaties uit heden en verleden.

Het opstellen van deze lijsten is een monnikenwerk en zal steeds verder aangevuld worden. We beginnen met de prestaties in de Ereklas van de drietallen. Mocht je een fout tegenkomen geeft dit zeker door dan passen we de pagina aan.